Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g4.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%7.7g16kcal1.4g0g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto2.1g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g77kcal4.4g5g3.4g0.4g
Valittu annoskoko26g39kcal2.2g2.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.1g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g148kcal8.5g9.6g6.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891