Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.2g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g22kcal0.4g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko26g11kcal0.2g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.8g4.2g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704