Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 4.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.9g10kcal0.7g0g0.9g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g4.9g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g36kcal1.8g0.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko26g18kcal0.9g0.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.5g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g69kcal3.5g1.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891