Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g7g8.4kcal1.3g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g39kcal2.8g2.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko26g20kcal1.4g1.1g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.7g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal5.4g4.2g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070