Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g21g5.1kcal0.3g0.7g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g71kcal0.6g3.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko26g35kcal0.3g1.8g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.2g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g136kcal1.2g6.9g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357