Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 9g4.8kcal1.1g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 9g3.9kcal0g0.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5g15kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g55kcal3g8.2g0.2g1.4g
Valittu annoskoko26g28kcal1.5g4.1g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.8g2.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g107kcal5.8g15.8g0.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385