Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )6.8g24kcal1.2g4g0.3g0.4g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g79kcal5.6g8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko26g40kcal2.8g4g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.4g2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g153kcal10.8g15.4g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881