Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g4.4g6.1kcal0.8g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g2.2g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0g
Juusto, Arla Kadett 5%1.1g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g32kcal3.2g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko26g16kcal1.6g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal6.1g2.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019