Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.2g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle4.4g5.7kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g77kcal7.8g2.2g4g0.4g
Valittu annoskoko26g38kcal3.9g1.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal2g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal14.9g4.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630