Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 4.7g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g4.7g1.6kcal0g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 2g7kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g29kcal2.6g3.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko26g15kcal1.3g1.6g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.7g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5g6.1g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147