Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 2.3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu7g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2.6g4.8kcal0.1g0.3g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.5g3.9kcal0.6g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g53kcal4.2g4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko26g27kcal2.1g2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1.1g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8g7.7g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852