Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka1.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 8.2g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g40kcal2.6g3.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko26g20kcal1.3g1.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.7g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g77kcal5g6.9g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339