Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4.9g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g22kcal0.6g3.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko26g11kcal0.3g1.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.1g6.1g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644