Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)5.2g18kcal0.3g4.1g0g0g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%10g18kcal2g0g1g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g6.5g4.6kcal0.2g0.8g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero3.9g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g82kcal5.2g9.8g2g0.2g
Valittu annoskoko26g41kcal2.6g4.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.3g2.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10g18.8g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136