Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g16g29kcal2g0.4g2.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g71kcal4.2g1.4g5.4g0g
Valittu annoskoko26g35kcal2.1g0.7g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.1g0.4g1.4g0g
Arvot/100g100g136kcal8g2.7g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066