Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%3.9g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g21kcal0.6g1.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko26g10kcal0.3g0.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1.1g3.1g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204