Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Linssi-punainen (raaka)2.6g8kcal0.7g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g26kcal1.8g4.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko26g13kcal0.9g2.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.4g8.4g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741