Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g12g21kcal1.8g0g1.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 11g6.5kcal1.1g0.3g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.6g0.2kcal0g0g0g1.4g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g77kcal5.8g0.6g5.2g2.8g
Valittu annoskoko26g38kcal2.9g0.3g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.5g0.2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g147kcal11.2g1.2g10g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609