Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 2.3g8.8kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Margariini 70%, keiju laktoositon 3.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g2.9g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 5.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g110kcal2.4g11.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko26g55kcal1.2g5.7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.6g2.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g211kcal4.6g21.8g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475