Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis17g19kcal3.7g0g0.5g0g
Porkkanaraaste 200g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.6g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g56kcal8.8g1.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko26g28kcal4.4g0.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal2.2g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal16.9g3.4g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852