Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g10g5.6kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g30kcal1.4g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko26g15kcal0.7g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g58kcal2.7g4.6g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250