Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g22kcal1.2g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko26g11kcal0.6g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.3g4.2g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619