Hernekeittopato

Suolaa, meiramia 2tl, sinappia ja jauheliha maustetaan paistettaessa.

Vettä laitetaan n. 1litra enemmemmän mitä ohjeessa lukee mutta kun sitä haihtuu keitettäessä niin se vähennetään ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3350 grammaa

Pato
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 5.1g15kcal0.9g2.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g41kcal3g5g0.8g1g
Valittu annoskoko26g21kcal1.5g2.5g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.8g1.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g78kcal5.7g9.5g1.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249758