Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g4.7g23kcal1.1g1.6g1.3g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g119kcal4.6g17.8g2.8g3.4g
Valittu annoskoko26g59kcal2.3g8.9g1.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna13g30kcal1.2g4.5g0.7g0.9g
Arvot/100g100g226kcal8.7g33.8g5.3g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453