Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g2.1g6.6kcal0.3g1.3g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.5g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 3g2.6kcal0.2g0.3g0g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese3.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g31kcal2g3.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko26g15kcal1g1.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.5g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.8g7.3g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692