Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Viinietikka balsami2.7g1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Silakkafilee 16g24kcal2.6g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g158kcal5.2g2.6g14g0g
Valittu annoskoko26g79kcal2.6g1.3g7g0g
Annoskoko puolitettuna13g40kcal1.3g0.7g3.5g0g
Arvot/100g100g302kcal9.9g5g26.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794