Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Puna-ahven savustettu 14g15kcal2.3g0g0.7g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.5kcal0.2g0g0.4g0.1g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g49kcal5.4g1.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko26g25kcal2.7g0.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.4g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.3g3.4g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271