Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g2.2g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%6.9g8.3kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.7g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g98kcal6.8g2.6g7g0.2g
Valittu annoskoko26g49kcal3.4g1.3g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal1.7g0.7g1.8g0.1g
Arvot/100g100g188kcal13g5g13.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745