Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino3.9g13kcal0.9g2.1g0.1g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g6.2g4.1kcal0.8g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g57kcal6.2g4.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko26g29kcal3.1g2.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.6g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal11.9g8.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930