Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Pellavansiemenöljy6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g3.1g2.5kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 14g2.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g178kcal0g0.2g19.2g0g
Valittu annoskoko26g89kcal0g0.1g9.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g45kcal0g0.1g4.8g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0.4g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233