Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g1.6g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Tonnikala vedessä 2.3g2.4kcal0.5g0g0g0g
Tomaattimurska 6.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ketsuppi, Felix1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)0.8g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3.1g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g54kcal4g3.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko26g27kcal2g1.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g103kcal7.6g6.5g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180644