Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g6.2g14kcal0.6g2.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Salsa medium (Rainbow)4.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman5g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g70kcal5.4g6g2.6g1.4g
Valittu annoskoko26g35kcal2.7g3g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.4g1.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g134kcal10.3g11.5g5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225