Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g5.5g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Päärynä kuorittu 5.5g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto2.7g4.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.6g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g30kcal1.4g2.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko26g15kcal0.7g1.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g57kcal2.7g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849