Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g11g41kcal0.5g3.4g2.7g0.4g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g4.4g4.8kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g5.5g7.7kcal0.4g0.7g0.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)4.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g108kcal3.8g8.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko26g54kcal1.9g4.3g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal1g2.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g206kcal7.2g16.3g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822