Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4g28kcal0g0g3.2g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g4g20kcal0.1g2.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g183kcal2.6g21.4g9.6g0.4g
Valittu annoskoko26g92kcal1.3g10.7g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g46kcal0.7g5.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g347kcal4.9g40.5g18.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594