Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Taloussuklaa, Fazer5.5g28kcal0.2g3.1g1.6g0.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.2g12kcal0.2g1.2g0.7g0g
Vispikerma Flora 20%10g21kcal0.3g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g149kcal3.6g9.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko26g74kcal1.8g4.8g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g37kcal0.9g2.4g2.6g0.2g
Arvot/100g100g283kcal6.8g18.3g19.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452