Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)2.1g1.1kcal0.4g0.1g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.1g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g22kcal1.8g1.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko26g11kcal0.9g0.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.5g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.4g2.7g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536