Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g9g20kcal1.7g0g1.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Herne kuivattu13g35kcal2.2g6.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g142kcal9g12.2g6g2.6g
Valittu annoskoko26g71kcal4.5g6.1g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal2.3g3.1g1.5g0.7g
Arvot/100g100g270kcal17.1g23.2g11.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161