Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 13g18kcal2.2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.9g1.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g49kcal4.4g1g2.8g0.4g
Valittu annoskoko26g25kcal2.2g0.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.1g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.4g1.9g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282