Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g19kcal1.4g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko26g10kcal0.7g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal2.7g2.7g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374