Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 5.3g8.3kcal0.6g0.3g0.5g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.4g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g37kcal1.6g2.2g2.4g0g
Valittu annoskoko26g19kcal0.8g1.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.4g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g71kcal3g4.2g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609