Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.2g23kcal1.6g0g1.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g9g7.5kcal1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g67kcal5.4g1.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko26g34kcal2.7g0.9g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.4g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.3g3.4g8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573