Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g2.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)4.1g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.5g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g46kcal2.8g1.6g3g0.2g
Valittu annoskoko26g23kcal1.4g0.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.7g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g87kcal5.3g3g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308