ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi7.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale1.7g5.3kcal0.2g0g0.5g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g1.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g2.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g54kcal4g4.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko26g27kcal2g2.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.6g8.3g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399