Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g5.8g11kcal1.4g0g0.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g4.3g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g41kcal3.8g1.6g2g0.8g
Valittu annoskoko26g21kcal1.9g0.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g78kcal7.2g3g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340