Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g2.5g8.8kcal1.3g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g16g4.2kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g34kcal3g3.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko26g17kcal1.5g1.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.8g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal5.7g6.5g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630