Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2.3g15kcal0.6g0.2g1.3g0.2g
Hasselpähkinä 1.8g11kcal0.2g0.1g1.1g0.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 6.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 4.9g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g140kcal3.2g2.4g13g1.4g
Valittu annoskoko26g70kcal1.6g1.2g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g35kcal0.8g0.6g3.3g0.4g
Arvot/100g100g265kcal6.1g4.5g24.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514