Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Muna, annos 60g2.3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 10g3.7kcal0g0.7g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g137kcal1.6g17.4g6.4g0.6g
Valittu annoskoko26g69kcal0.8g8.7g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g34kcal0.4g4.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g260kcal3g33g12.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107