Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)11g12kcal1.3g0.2g0.6g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g36kcal2.8g2.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko26g18kcal1.4g1.3g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.7g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.3g4.9g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201