Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 5.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Karpalo 5.4g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow2.6g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g25kcal0.6g4.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko26g13kcal0.3g2.4g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g48kcal1.1g9.1g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832